Llencem la campanya #SolidaridadConAngel

El proper DILLUNS 6 DE JUNY a les 11:45 h. es realitzarà el judici contra Ángel al Jutjat Penal, carrer Julián Camarillo 11 (metro Ciudad Lineal L5 i García Noblejas L7). L’Ángel s’enfronta a la petició per part de la Fiscalia de 8 ANYS I MIG DE PRESÓ, i 6.400 EUROS de responsabilitat civil. Se l’acusa dels següents càrrecs: atemptat contra l’autoritat, lesions i desordres públics; després de la seva detenció a les càrregues policials que van tenir lloc al finalitzar la manifestació de suport als miners a Madrid el 31 de maig del 2012.

El col·lectiu Acción Contra la Represión, és el col·lectiu principal de suport al cas judicial de l’Ángel. La nostra intenció amb aquesta campanya solidària és col·laborar conjuntament amb altres persones i col·lectius polítics i socials amb qui al llarg d’aquest temps hem anat estenent les nostres xarxes de suport. També amb tota aquesta gent amb qui estem segures que ens anirem trobant durant aquesta campanya.

Volem enfocar aquesta campanya política en despertar la solidaritat i estendre una cultura del suport mutu. Cada cas judicial és un exemple de que la repressió afecta a totes les persones, estiguem conscienciades o no, perquè aquesta sempre es produeix contra les classes populars. Per tant, pretenem difondre la ferma idea que la repressió és inherent al capitalisme i que la violència política és, desgraciadament, massa quotidiana, no una error corregible o una deriva autoritària d’aquest.

Una altra finalitat de la campanya és que serveixi com a pràctica antirrepressiva en si mateixa, que aprenguem a través de l’experiència a articular unes actuacions i un discurs adequat per a cada persona que pateixi la repressió o cada cas particular, doncs són el viu exemple de la injustícia del propi sistema.

El nostre objectiu principal és que el nostre company Ángel, així com tantes altres companyes i companys encausades- NO ENTRIN A LA PRESSÓ EN CAP CAS, NI PATEIXIN REPRESSIÓ DE CAP TIPUS, i creiem que el camí més indicat per aconseguir-ho i el millor suport que podem oferir són aquests llaços de solidaritat.

Estigueu atentes a les nostres convocatòries i esdeveniments al llarg d’aquest mes. Podeu seguir-nos a les xarxes socials, tot i que preferim veure’ns als nostres espais socials i als carrers lluitant colze a colze. Gràcies de tot cor.

@colectivo_acr  – en Twitter

Acción Contra la Represión – al Facebook

TRENCANT CADENES, CREANT LLAÇOS